Verhalen strooien in Oldelamer

Gepubliceerd op 15 september 2019 om 21:24

Op de zonnige zondagmorgen van 15 september was Reflection aanwezig bij de startdienst van het nieuwe kerkelijke seizoen in Oldelamer, Friesland. Een klein, knus kerkje in een pittoresk dorpje. Het thema van de dienst was 'Verhalen strooien'.

(tekst: Reina Kombrink; Foto's: Foto Caroline)

 

Centraal stond de gelijkenis van de zaaier.(Matth. 13:3-10) Een aantal kinderen van de zondagsschool las de gelijkenis voor.  Reflection opende met het mooie lied: 'Spirit of the living God', waarin we al zingend vragen of Gods geest in ons midden aanwezig wil zijn. De liederen die we zongen in deze dienst waren allemaal van onze nieuwe CD. Als één van de laatste liederen zongen we: 'Let the nations be glad', let the peoples rejoice, for salvation belongs to our God...let the whole earth be filled with the praises of the Lord.

Als je dit zingt word je echt blij van binnen! Net als de zaaier in de gelijkenis mogen we als koor ook zaaien door de aarde te vullen met het prijzen van Zijn naam. 

 

Dit was ons eerste optreden dit seizoen. Ons volgende optreden is op 15 en 16 november in Emmeloord: dan presenteren we onze nieuwe CD! U komt toch ook? Klik hier voor de kaartverkoop. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Roelie Stevens-Schipper
3 jaar geleden

Jullie hebben met jullie optreden herinneringen gezaaid die blijvend zullen opkomen in ons hoofd en hart.