Laatste nieuws:

Reflection krijgt gouden CD

Met het uitbrengen van de laatste CD "Deel Zijn Liefde" heeft Gospelkoor Reflection meer dan 10.000 CD's verkocht. Dit was voor Joop van der Linden om een speciale oorkonde te maken. klik op dit bericht en lees verder ...

Lees meer »

Volle bak en dak eraf

Gospelkoor Reflection heeft op 18 en 19 november 2016 haar zevende CD “Deel Zijn Liefde” gepresenteerd. Zo’n 1.500 muziekliefhebbers waren erbij in het uitverkochte Nieuw Jeruzalemkerk MFC te Emmeloord. Zie de reportage voor meer foto's en tekst.

Lees meer »

CD-presentatie succesvol

Gisteravond heeft Gospelkoor Reflection haaar zevende CD “Deel Zijn Liefde” gepresenteerd in een uitverkocht Nieuw Jeruzalemkerk MFC in Emmeloord. Een verslag met meer foto’s volgt na zaterdag, maar we kunnen u nu alvast vertellen dat het een groot succes was.

Lees meer »

Nog 1 nachtje slapen!

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover! Vrijdag 18 en zaterdag 19 november vinden de presentatieconcerten plaats van onze nieuwste CD Deel Zijn Liefde. Er zijn nog enkele kaarten voor zaterdag beschikbaar. Als u nu via de webshop besteld, worden ze niet meer thuis gestuurd, maar liggen ze bij de ingang voor u klaar. Wees erbij en deel mee!

Lees meer »

Reisje langs de Rijn, Rijn, Rijn

Gospelkoor Reflection ging vrijdag 7 oktober 2016 voor een lang weekend op reis naar Duitsland. Koblenz, Boppard, Cochem en Lorelei zijn in ons geheugen gegrift. Zie Reportages voor een uitgebreid verslag.

Lees meer »

Zingend naar de Zondag

Op zaterdagmiddag ging Gospelkoor Reflection op pad naar Stadskanaal voor medewerking aan de zangdienst 'Zingend naar de Zondag'. Lees het verslag en bekijk de foto's op de pagina Reportages.

Lees meer »

CD's te koop:

Naar aanleiding van het 25 jarig jubileum van dirigent Jan Bode heeft Gospelkoor Reflection een nieuwe CD gemaakt, die op 15 en 16 november 2019 gepresenteerd is. Boordevol gevarieerde (gospel)muziek. Een aanrader!

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels.

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels.

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels van deze dubbel-CD.