Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. U kunt daarvoor onderstaand formulier gebruiken. Uw e-mailadres is niet zichtbaar .

Reactie plaatsen

Reacties

Jan van de Beek
11 dagen geleden

Heb hedenavond, 3 dec 2018, genoten van jullie. En Jan Bode, de hapering mag je vergeten. Jullie dragen met zoveel enthousiasme het Evangelie uit, dat je er blij van wordt. De geboorte van Jezus is een zegen voor het mensdom, wat we niet allemaal beseffen. Koor en dirigent ik vond het knap wat jullie presteerden en het lef hadden om in zo’n kleine zaal, zondere enige akoestiek, te zingen. Bedankt!

Een toehoorder.

Astrid Keuter
9 maanden geleden

Helaas niet bij kunnen zijn i.v.m. sportblessure maar ik heb gehoord dat het heel mooi was.

Henk van Dijk
9 maanden geleden

Gisteravond enorm genoten van dit prachtige koor. Al eerder met Living Water deze musical mogen uitvoeren. Kon helaas zelf niet meezingen, maar voelde wel jullie (Gods) passie en warmte tijdens deze avond. Bedankt.

Jeanet van Es
9 maanden geleden

Ik heb erg genoten van deze prachtige musical. In 2012 zelf deze musical mogen uitvoeren, nu mooi om het vanuit de zaal te bekijken. Mooie solo's en prachtige spreekstemmen. Jan je mag weer trots zijn op deze prestatie en op dit mooie koor.

Marianne Lagendijk
9 maanden geleden

He zang toppers wat hebben jullie het weer super gedaan. Prachtig alles klopte complimenten

Een knuffel voor jullie allen

jennie Bruintjes lubberts
9 maanden geleden

Genoten van een prachtige Musical mooi om het ook eens van de andere kant te zien en te luisteren al weer bijna 6 jaar geleden dat we hem met living water deden

Inge
10 maanden geleden

Wat was het prachtig vandaag bij uitvaart van jullie koorlid Eline. Ik kende jullie nog niet, maar het was erg indrukwekkend. Wat een gevoel, kracht en emotie wisten jullie over te brengen.

Astrid Keuter Zwartsluis
een jaar geleden

Jullie hebben een mooi stuk geschreven over Jan Bode jullie's dirigent een dirigent om zuinig op te zijn.

Jan huisman
2 jaar geleden

Het was weer een mooie avond in de kapel in Emmen

Tineke en Hans Hollander
2 jaar geleden

De vorige keer dat jullie in Emmen optraden, moesten we onze korte vakantie op Ameland met één dag inkorten om jullie optreden bij te wonen. Dat was nu niet nodig, maar wij hadden het met plezier gedaan. Fijn optredeen in de Kapel op 2 april en kijken weeer uit naar een volgend "weerzien". Hebben erg genoten.