Benefietconcert voor Bolivia

Gepubliceerd op 15 augustus 2016 om 16:03

Op zaterdag 1 oktober 2016 geeft Gospelkoor Reflection vanaf 19.00 uur een benefietconcert in kerkgebouw Het Kruispunt te Bovensmilde. Dat gebeurt tijdens de Fiesta Boliviana van Stichting op de hoogte van Bolivia. Lees verder voor de volledige uitnodiging.

 

Beste mensen,

In april stuurden wij al een vooraankondiging, maar bijgaand ontvangt u de officiële uitnodiging voor onze tweejaarlijkse Bolivia-dag, oftewel ons Fiesta Boliviana!

Deze zal worden gehouden op zaterdag 1 oktober 2016 in het kerkelijk centrum van de Protestantse Gemeente in Bovensmilde, Het Kruispunt, Ds. L. Dykstrastraat 23. 

 We zullen die dag weer veel actuele informatie geven - uiteraard met beeldmateriaal - over de drie projecten die wij ondersteunen: het kinderproject Irpañani, het muziekproject Por un Mundo Mejor en het viltproject Sartañani, allen actief in El Alto, satellietstad van La Paz, op de hoogvlakte van het Andes-gebergte.

En natuurlijk is er ruimte voor ontmoeting en gesprek, uw vragen of feedback.

Daarnaast is er Boliviaanse dans en muziek, kunt u op de foto in Boliviaanse klederdracht en is er voor kinderen gelegenheid om op z'n Boliviaans te knutselen (dus ook kinderen zijn van harte welkom!). Ook zijn er weer handgemaakte spullen uit Bolivia te bekijken of te kopen, serveren we lekkere hapjes en drankjes en kunt u een kop soep met een broodje blijven eten (hiervoor wel even opgeven, zie beneden).

Na het avondeten is er een verrassing, namelijk dat het bekende gospelkoor Reflection uit de Noordoostpolder een benefietconcert zal geven, waarvan de opbrengst (via een collecte) geheel ten goede zal komen aan het muziekproject Por un Mundo Mejor!

Hier zijn we heel blij mee! Reflection o.l.v. dirigent Jan Bode, heeft al meerdere CD’s uitgebracht en de koorleden weten door hun muzikaliteit en enthousiasme velen te inspireren. Tijdens het concert zullen zij liederen van hun nieuwe CD ten gehore brengen (zie ook: www.reflection-tollebeek.nl). De liederen zullen afgewisseld worden met Boliviaanse muziek.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 u                       Opening met een actuele presentatie over de stichting

16.20 – 18.00 u         Gelegenheid voor ontmoeting en deelname aan activiteiten in de verschillende zalen van het Kruispunt

18.00-18.45 u            Soep en broodjes

19.00-19.45 u            Concert door Reflection, afgewisseld met Boliviaanse muziek

19.45-20.15 u            Pauze

20.15-20.45 u           Tweede deel benefietconcert

20.45-21.00 u           Afsluiting met videobeelden van het muziekproject Por un Mundo Mejor, uitleg van de collecte en de collecte zelf

Natuurlijk vinden wij het fijn als u er het hele programma bij kunt zijn, maar ook als u  alleen een deel kunt volgen, bent u van harte welkom. Als u soep en brood wilt blijven eten, stellen wij het zeer op prijs als u zich in verband met de inkoop wel even opgeeft. 

In ieder geval belooft het een informatief, gezellig en muzikaal Fiesta Boliviana te worden en wij hopen u daarom in groten getale te mogen verwelkomen op 1 oktober!

En als u meer mensen kent die het leuk zouden vinden om te komen, stuurt u dit bericht dan vooral aan hen door!

Hartelijke groet, 

Bestuur Op de hoogte van Bolivia

 

Voor meer informatie, zie ook onze website www.opdehoogtevanbolivia.nl, of onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/opdehoogtevanbolivia/.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.