Reflection krijgt gouden CD

Gepubliceerd op 22 november 2016 om 16:38

Met het uitbrengen van de laatste CD "Deel Zijn Liefde" heeft Gospelkoor Reflection meer dan 10.000 CD's verkocht. Dit was voor Joop van der Linden om een speciale oorkonde te maken. klik op dit bericht en lees verder ...

 

Na afloop van het presentatieconcert op vrijdag 18 november 2016 werden een aantal mensen, die zich bijzonder ingezet hadden voor het laatste project, in het zonnetje gezet. Die gelegenheid nam Joop van der Linden van http://www.facesound.nl te baat om het hele koor in het zonnetje te zetten. Hij overhandigde aan dirigent Jan Bode een gouden CD ter gelegenheid van de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren, verdeeld over 7 verschillende CD's. Een plakkaat waar Jan Bode namens Reflection trots op is.

Joop van der Linden kan het weten, want hij heeft alle 7 CD's van Reflection opgenomen en geproduceerd. De eerste CD, 'Dwars door het vuur', was nog op locatie opgenomen in de St. Hubertuskerk te Tollebeek. Het was op dezelfde dag als de intocht van Sinterklaas. De opnames moesten stilgelegd worden vanwege de fanfare die langs kwam.

Vanaf de tweede CD 'Omdat ik geloof' hebben we alle zangpartijen opgenomen in de studio van Facesound in Lemmer. Deze studio is niet zo groot dat het hele koor van tussen de 70 en 80 leden in 1 keer opgenomen kon worden. Dat ging dus in drieën: sopranen, alten, tenoren+bassen. De opnames worden over elkaar gelegd, samen met de muziek en solisten, en dat geeft een direct en typisch Reflection geluid.

De opnames duren steeds ongeveer een week. De koorleden worden in die week verwend door de vrouw van Joop, Riet van der Linden, en de hele studio en de straat ervoor staat volledig tot de beschikking. 

 

20121105-117Custom.jpg

Joop en Riet, hartstikke bedankt voor de samenwerking en tot de volgende keer!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.