De verjaardag van Tollebeek

Gepubliceerd op 12 juni 2017 om 19:31

Zondag 11 juni mocht Reflection  de 60ste  verjaardag van ons "thuisdorp" Tollebeek  meevieren. En wel door samen met koor Cantabilé de oecumenische kerkdienst op  te luisteren. En een feestdienst werd het echt. Na opening door Christian Bleeker, de dorpsvoorzitter, zongen beide koren samen het lied  In the Sweet Bye and Bye. een heerlijk enthousiast nummer, dat we speciaal voor deze gelegenheid hebben geleerd. Lees verder ...

 

Cantabilé mocht als eerste 2 nummer ten gehore brengen. Ze werden begeleid door hun eigen combo. Na samenzang, schriftlezing en een vrolijke gebrachte preek van Pastor Wiebe Mulder en Ds Ilonka Terlouw was  Reflection  aan de beurt. We begonnen met het mooie nummer The Race, helemaal aansluitend aan het thema van deze feestweek  Tollebeek in beweging.

Reflection sloot af met We Will Remember. Beide nummers zijn afkomstig van onze laatste cd Deel Zijn Liefde.

Beide koren hebben samen met de gemeente nog het gebed Onze Vader gezongen waarna de dienst door de voorgangers werd afgesloten met een zegenbede. Het is een mooie dienst om op terug te kijken. Hopelijk kunnen we snel nog weer eens samenwerken.

(Tekst: Gré Bunschoten; Foto's: Peter Joustra)

tollebeek1Custom-2.jpg

tollebeek3Custom.jpg

tollebeek4Custom-1.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.