Sfeervolle avond in De Hoven in Lelystad

Gepubliceerd op 31 oktober 2018 om 21:31

Op dinsdagavond 30 oktober 2018 mochten we zingen voor een enthousiast publiek van Woonzorgcentrum De Hoven in Lelystad. Jan opende om 19.30 uur de avond en heette iedereen welkom en vroeg of er ook Amsterdammers in de zaal zaten, nou die zaten er zeker zo bleek later. Mooi riep Jan, jullie komen straks aan de beurt. Nu gaan wij eerst voor jullie zingen. Lees verder ...

We begonnen rustig met het lied  “Onze Vader” daarna zongen we “Like A Flower Needs The Rain” met soliste Mardien daarna   “Love Shine A Light”.  Voor twee koorleden  was het een thuiswedstrijd, dus haalde Jan ze even naar voren.  Toen werd het tijd voor een stukje interactie met de bewoners. Jan liep zingend met de microfoon de zaal in om samen met de bewoners en het koor te zingen. Zo zongen we “In t groene dal in ’t stille dal en natuurlijk aan de Amsterdamse grachten.

 

Af en toe liet Jan bewoners door de microfoon zingen, het klonk zo mooi en wat bracht dit een gezelligheid met zich mee. Daarna zongen we het lied “de Liefde” met solisten Fred en Maarten met aansluitend  “The Race.” Daarna vroeg Jan de bewoners of ze al een beetje in de stemming waren voor enkele Kerstnummers. Zo zongen we “Carol of drum” en een nieuw Kerstnummer “Gloria” en ook een paar nummers van Het verhaal van The Messiah “Comfort ye”, “For Unto Us A Child is Born” en het “Hallelujah”. Daarna was het weer tijd voor samenzang. Jan kroop achter de piano en speelde en zong het lied Suikerbossie ek wil jou he,  dit is een zuid Afrikaans kinderlied. Vooral het refrein werd door iedereen hard meegezongen. Daarna zongen we  het lied “Oh wat ben je mooi” en op een seintje van Jan liep het koor in polonaise de zaal door. Het was een vrolijke boel. De bewoners zongen en klapten ook mee ze genoten zichtbaar.

 

Maar ja aan alle leuke dingen komt weer een eind. Het was inmiddels al 20.45 uur We hebben tot slot nog twee nummers gezongen. “Een Nieuw Begin”  met soliste Mardien en als afsluiter zongen we “By and By, when the morning comes.” Er werd heel wat naar elkaar gezwaaid in de zaal. We kunnen zeker met elkaar terugkijken op een fijne en geslaagde avond.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.