Optreden de Goede Herderkerk in Borger

Gepubliceerd op 18 maart 2019 om 19:16

Op zondagavond 17 maart 2019 mochten wij weer zingen tijdens de zangdienst van de Goede herderkerk in Borger. De vorige keer dat wij hier zongen was alweer 3 jaar geleden, dus het werd wel weer eens tijd voor een optreden. Lees verder voor meer informatie en foto's ....

 

(Tekst: Eline Oosting; Foto's: Foto Caroline)

 

Tijdens de soundcheck stroomde de kerk al lekker vol met enthousiaste luisteraars, dat beloofde al veel goeds. Voorafgaand aan de dienst konden we nog genieten van een kopje koffie of thee met een lekkere krentenbol, een fijn welkom na een rit van ruim een uur rijden.

De dienst begon met een aantal nummers samenzang en daarna zongen  wij het ‘Onze Vader’ van de laatste cd Deel Zijn liefde. In het volgende blokje zongen we ‘Lord I stretch my hands,’ afkomstig van de allereerste cd, en ‘The new 23,’ een lied wat op de allernieuwste cd komt (welke in juni wordt opgenomen).

De predikant preekte over het zout van de aarde (Matteüs  5:13-16) in het thema ‘Kan ik worden wie ik ben?’ Een hele actuele vraag, want durven en kunnen we nog openlijk voor ons geloof uitkomen, of houden we dit liever voor onszelf en doen we er niet zoveel mee in de praktijk? Wij moeten, zo zegt Jezus, licht schijnen voor de mensen opdat ze onze goede daden zien en eer bewijzen aan onze Vader in de hemel (Mat 5:16)

Na de preek zongen we het lied ‘I will sing of my Redeemer’ met Cynthia als solist en tijdens ‘Stad van goud,’ waar Pieter solo zong, klapte het publiek enthousiast mee. Tijdens de collecte zongen we het lied ‘Greater.’ Na de zegen verspreidde we ons door de zaal en zong Esther samen met ons ‘Peace like a river’ als zegenbede naar de gemeente.

We mochten vanavond veel zingen van ons nieuwe project en ervoeren dat het publiek hier enthousiast op reageerde. Fijn om zo te mogen zingen en getuigen en weer terug te zijn in Borger!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.