Kerstconcert in Vollenhove

Gepubliceerd op 17 december 2017 om 15:37

Het is vrijdagavond. Als we Vollenhove binnen komen, lopen we zo de kerstmarkt op. Vuurkorven, gezellige drukte. Vanaf de kerstmarkt loop je zo de Grote Kerk binnen. Ook hier is het op deze vrijdagavond druk. Voorin Vollenhoofsch Fanfare met daarachter Gospelkoor Reflection. Samen geven zij op deze avond een concert. Lees verder ...

Een fanfare en een gospelkoor. Wat vullen ze elkaar mooi aan. De fanfare speelt verschillende kerstliederen. Met veel dynamiek spelen ze de stukken. Zachte klanken maar ook kerkvullende tonen. Afwisselend treden de fanfare en Reflection op.

Reflection zingt kerstliederen van verschillende genres. Het Nederlands talige  'Meer dan 2000 winters geleden' maar ook ' For unto us' uit de Young Messiah. Als de fanfare 'Little drummer boy' speelt, zingt Reflection spontaan ditzelfde nummer a capella.

Het mooiste van deze avond zijn toch wel de 2 gezamenlijke nummers waarbij de fanfare Reflection begeleidt. Voor de pauze 'Een nieuwe begin' en als daverend slotstuk het 'Hallelujah' van Händel.

(Teskt: Poulien Pomstra; Foto's: Willy Burgler)

IMG_5269.jpg

IMG_5272.jpg

vollenhove5.jpg

vollenhove8.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.