Kerstgezang in Hof van Smeden

Gepubliceerd op 19 december 2017 om 16:52

Op maandagavond 18 december was het atrium in de Hof van Smeden te Emmeloord het decor voor ons 3e kerstoptreden van 2017. De Hof van Smeden is voor Reflection een vast adres bij onze kerstoptredens. Er is altijd veel belangstelling en bewoners, verzorgers en vrijwilligers doen er altijd veel aan om er voor iedereen een bijzondere avond van te maken. Wij mogen dan altijd invulling geven aan het muzikale deel en dat is altijd een feestje om dat hier te mogen doen. Lees verder ...

Naast liederen uit ons eigen repertoire zijn er bekende kerstliederen met de belangstellenden gezongen maar wat de avond extra speciaal maakte waren de diverse, al dan niet spontane, gastoptredens.

Bewoonster en sopraan mevrouw Hakvoort, werd door Jan Bode spontaan uitgenodigd om de solo van “Stille Nacht, Heilige Nacht” voor haar rekening te nemen en dit deed ze zeer goed.

Later waren de meiden Sanne en Noa aan de beurt, zij deden samen met hun vaders Maarten en Timco (die samen met hun moeders lid zijn van Reflection) de solo van “De Liefde”, hoe bijzonder is dat?!

Ook bijzonder was het gastoptreden van het gelegenheidsmannenkoor bestaande uit de mannen van Reflection, broer van Jan Bode en sterren van dit gelegenheidsmannenkoor: de broers Dierik en Wim Jooling. Later voegde bewoner de heer Westerhof zich ook nog bij de tenoren. Deze mannen hebben samen diverse liederen laten horen en wat een zangplezier hadden deze mannen, fantastisch!

Al met al weer een bijzondere avond, zoals altijd in de Hof van Smeden!

(Tekst: Danitsja Olthuis; Foto's: Willy Burgler)

IMG_5275.jpg

IMG_5276.jpg

IMG_5277.jpg

IMG_5279.jpg

IMG_5280.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.