Wintermarkt 2018

Gepubliceerd op 9 december 2018 om 20:34

Het is alweer een paar jaar terug dat Gospelkoor Reflection voor het laatst een wintermarkt heeft georganiseerd. Om de viering van het aanstaande 25-jarig jubileum van dirigent en koor te financieren is op zaterdag 8 december 2018 wederom een Wintermarkt georganiseerd. Lees verder voor het verslag en de foto's van deze zeer geslaagde dag.

 

(Tekst: Joke de Winter; Foto's: Caroline van der Sterre)

 

Vanwege het slechte weer moesten we uitwijken naar de PKN Kerk in Tollebeek maar dat mocht’ m de pret niet drukken want het werd al snel gezellig en druk. Er was voor een ieder wat wils want voordat je de wintermarkt kon betreden, werd je langs een heerlijk geurend pad geleid. Zo waren er broodjes hamburger, warme chocolademelk volgens een speciaal recept van Jan Bode. Er was warme glühwein en natuurlijk als vanouds lekkere warme erwtensoep en bruine bonensoep. Er waren leuke dingen te koop op de wintermarkt. Binnen in de hal was koffie en thee, en kinderen konden sjoelen of kerstkaarten maken en de allerkleinsten mochten een kerstman van papier knutselen, Tijdens het knutselen kregen de kinderen Ranja. Volgens schema zijn we rond vijf uur  gaan zingen in de Kerk. We begonnen met een bekend Kerstlied, Birthday  of the King. De stemming zat er gelijk goed in. Ook zongen we een paar van onze nieuwe Kerstnummers, we zongen het mooie Holy Night, He has come en For to us a Child is born en God bles sus everyone. We hadden ook een gast in ons midden, het was een nichtje van één van onze koorleden en ze zong een prachtig Kerstlied. Fred, Maarten en dochter hebben het bekende lied van de liefde gezongen.

Na de pauze hebben we nog een paar nummers gezongen en toen was het echt tijd om te stoppen. We mogen met elkaar terug kijken op een geslaagde Wintermarkt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.