Kerstconcert Valerius en Reflection

Gepubliceerd op 16 december 2018 om 17:51

Zaterdagavond 15 december 2018 was het zover: het gezamenlijke kerstconcert van Christelijke brassband Valerius en Gospelkoor Reflection. Nadat we een aantal keren samen hadden geoefend hadden we allemaal heel veel zin in het concert. Al ruim voor aanvang stroomde de Rehobothkerk vol en al gauw werd de bijzaal erbij betrokken. Lees ...

 

(Tekst: Eline Oosting; Foto's: Willy Burgler)

 

Na de samenzang en het welkomstwoord mocht Reflection aftrappen. Maarten begon met het prachtige Comfort ye uit the Messiah. Hierna zongen we nummers uit het nieuwe kerstrepertoire waaronder het gospelnummer He has come met de solo van Alice en Unto us met de solo's van Pieter en Mardien.

Na ons eigen blokje mochten we samen met Valerius zingen. 'Een nieuw begin' kreeg een hele mooie klank zo samen met Valerius (complimenten voor de bass blazers), net zoals het nummer 'Bye and bye', wat nog meer swingde dan normaal.

Valerius vervolgde met eigen stukken, welke bij velen kippenvel bezorgden. Ze lieten een prachtig 'Silent Night' horen, maar ook de mars 'Glad Tidings' bracht het publiek helemaal in de kerststemming.

Reflection zong nog een aantal nummers samen met de gemeente en ook samen met Valerius werd het Halleluja door menigeen uit het publiek mee gezongen. We sloten natuurlijk af met Ere zij God en na de staande ovatie gaven Valerius en Reflection het vrolijke lied 'God bless us' als zegenbede mee met het publiek. Zie onderstaande registratie.

Wij hebben als koor enorm genoten van het samen repeteren en optreden met Valerius en hopen dat de volgende samenwerking niet weer 11 jaar op zich laat wachten! :)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.