Talmahaven in kerstsferen

Gepubliceerd op 18 december 2018 om 16:16

Gospelkoor Reflection mocht op 17 december 2018 kerst komen vieren in Zorgcentrum Talma Haven op Urk. Altijd weer een feest om daar te komen. Veel mensen zaten al vroeg kant en klaar op ons te wachten. Lees verder ...

 

(Tekst: Gré Bunschoten; Foto's: Willy Burgler)

 

We hebben de samenzang vandaag onder leiding van Fred zijn gitaarspel gezongen. Jan heeft een geblesseerde duim en kon dus niet gemakkelijk piano spelen. Nou complimenten voor Fred, het klonk uitstekend. 
 
Reflection heeft veel kunnen zingen. Van oude nummers als In het stro van een geleende kribbe en 2000 winters geleden tot ons nieuwe repertoire.
Zes heerlijke kerstnummers heeft Jan ons geleerd. We zingen ze heel graag, en ze klinken als een klok. Prachtig rustige nummers als Holy Night en Het Konigskind tot swingende nummers zoals He has come en For unto us a child is born. Prachtige nummers.
 
Wat ook heel mooi was is het nummer Stille Nacht.  Tweestemmig gezongen. En met solozang van Mardien met een 92 jarige bewoner van de Talmahaven.  Mooi om op haar leeftijd nog zo'n krachtige zuivere stem te hebben. Het werd een warme gezellige avond, vol muziek om de geboorte van Jezus te vieren. 
 
We hebben de avond afgesloten met het aloude nummer Ere zij God. Altijd fijn om dat te zingen. Reflection hoopt dat er volgend jaar weer veel van deze heerlijke avonden zullen zijn. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.