Afscheid van Femke

Gepubliceerd op 31 december 2018 om 19:07

Vrijdag 28 december jl. hebben wij als koor afscheid moeten nemen van ons trouwe koorlid Femke Nieuwenhuis. Femke was al langere tijd ziek en is zaterdag 22 december in het volle vertrouwen op haar Heer en Heiland overleden. In de dankdienst voor haar leven zongen we als koor een aantal liederen die ze samen met onze dirigent had uitgezocht. Lees verder ...

 

(Tekst: Anja Harmsma; Foto: Foto Caroline)

 

We begonnen met ' Lord, I stretch my hand to you'. Heer hou mij in Uw handen als ik dit leven verlaat! Daarna zong Mardien samen met ons 'de Hoop'. "Mijn hoop is op de Heer tot in eeuwigheid". Een lied met een prachtige tekst wat voor Femke zeker van toepassing was gedurende de laatste periode van haar leven. Tot slot "Onze Heer heeft alle macht". Vaak hebben we dit lied als gebed voor Femke gezongen tijdens een repetitie avond.

 

Op de begraafplaats en na afloop terwijl iedereen afscheid nam zongen en neurieden we "Peace like a river". Het klonk als een engelenkoor volgens meerdere toehoorders. We mogen weten dat Femke nu voor eeuwig mag zingen in het grote engelenkoor!

 

Als koor wensen we haar kinderen, ouders, zus, broers en verdere familie heel veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd!

 

PS: Bovenstaande foto is genomen tijdens de uitvoering van ons laatste project in maart 2018.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.