De laatste koordag voor de CD opname

Gepubliceerd op 26 mei 2019 om 13:25

Nog een kleine maand en dan mogen we de studio in. We kunnen gaan aftellen. 
Om de puntjes nog even op de i te zetten, werd er een koordag georganiseerd. Zaterdag 26 mei was het zover. ’s Morgens om half tien druppelden de koorleden binnen voor een lekker bakje koffie met cake of koek. Om 10 uur gingen we van start.

Na de opening met gebed, hebben we een aantal liederen gezongen om onze stembanden op te warmen. Daarna konden we aan de bak! Elke koorpartij ging afzonderlijk de stukken oefenen die de dirigent ons meegaf. Om en om zijn we afzonderlijk en gezamenlijk aan het oefenen geweest.
Rond half 1 was het tijd voor een broodje. Even buiten op adem komen en genieten van de zon die tussen de wolken door was gekomen.
Ook in de middag zijn we weer gezamenlijk en apart aan de slag gegaan. Om half 3 weer even een lekker bakje koffie of thee en daarna hebben we heerlijk uitgezongen. Alle stoelen werden aan de kant geschoven, zodat we swingend het ‘zanggedeelte’ van de koordag konden afsluiten.
Na deze leerzame dag, was het tijd voor ontspanning. Er stond een lekkere barbecue voor ons klaar. Worstjes, hamburgers en kip, salades, stokbrood en satésaus, we kwamen niets te kort. Dit was een geslaagde koordag en we kijken uit naar de cd-opname eind juni.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.