Kaarten Experiencing God nu te koop.

Gepubliceerd op 16 januari 2018 om 19:53

Op 16 en 17 maart voert Gospelkoor Reflection het fantastische muziekproject ‘Experiencing God’ op. In dit speciale muziekstuk staat het ervaren van God centraal. De kaarten zijn te koop in de webshop van deze website en op een aantal verkooppunten in Emmeloord en op Urk. Lees verder ...

Naast de verhalen uit het verleden speelt geloven in deze tijd een grote rol. Verschillende vertellers nemen u mee. Door ervaringen met het verleden en het heden komen de vertellers tot het inzicht  dat de ‘oude’ verhalen nog steeds van betekenis zijn.  Expeciencing God is een afwisselende muziekproject waarin swingende koorzang wordt afgewisseld met ontroerende solo’s.

De muzikale vertelling begint bij Mozes. Aan de hand van een aantal Bijbelse figuren worden de liederen en tekst één. Tijdens de voorstelling zal ook een kinderkoor meewerken, dat speciaal voor dit project is samengesteld.

Kaarten voor dit concert kosten € 10,00 en zijn te koop via de webshop, boekhandel De Fakkel in Emmeloord en de boekhandels Koster en ’t Boekendal op Urk.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.