Kerstavonddienst in Genemuiden

Gepubliceerd op 26 december 2018 om 19:39

De laatste optredens die Reflection nog op de agenda hadden staan voor kerst, waren de optredens in Genemuiden. In de Gereformeerde kerk, was er om 19.00 uur en om 21.00 uur een kerstnachtdienst. Lees verder ...

 

(Tekst: Vronie de Boer; Foto's: Willy Burgler)

 

Voor de dienst begon stonden de mannen voor in de kerk en de vrouwen achterin en zongen we Comfort Ye en het welbekende Carol of drum. Langzaamaan  liepen de vrouwen richting het podium.

We hebben in de diensten verschillende nummers gezongen, waaronder ook de nieuwe nummers Holy Night, Koningskind en For unto us (a child is born). Het werd een afwisseling van nieuwe, oude, rustige en up-tempo nummers. Voor de gemeente verscheen bij sommige liederen de tekst op de beamer, zodat ze mee konden zingen.

Na de zegen, zongen we God bless us uit de film ‘a Christmas Carol’. Ondertussen liep de gemeente de kerk uit, om zich buiten te verzamelen voor het Ere zij God.
Na God bless us, trokken de ook de koorleden gauw hun jas aan om buiten het Ere zij God te zingen met tegenstem. Daarna stond er een lekker glaasje warme chocomel of glühwein voor ons klaar. Het waren mooie diensten en daarmee ook een mooie afsluiter van onze kerstperiode. Vanaf volgend jaar gaan we weer volop aan de slag met ons nieuwe project.

 

Wij wensen jullie allemaal hele fijne dagen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.