Laatste nieuws:

Benefietconcert voor Bolivia

Op zaterdag 1 oktober 2016 geeft Gospelkoor Reflection vanaf 19.00 uur een benefietconcert in kerkgebouw Het Kruispunt te Bovensmilde. Dat gebeurt tijdens de Fiesta Boliviana van Stichting op de hoogte van Bolivia. Lees verder voor de volledige uitnodiging.

Lees meer »

Entreekaarten vanaf nu te koop

Entreekaarten voor onze presentatieconcerten Deel Zijn Liefde op 18 en 19 november 2016 in de Nieuw Jeruzalemkerk te Emmeloord zijn vanaf nu te koop in onze webshop. Bezoek ook de pagina Nieuw Project.

Lees meer »

Afsluiting met Italiaanse avond

Op 4 juli hebben wij ons seizoen afgesloten met een zeer geslaagde Italiaanse Avond. Voor deze avond lag de organisatie in de handen van onze Dronter dames Ria, Anja en Femke en waren wij te gast bij Tomatenkwekerij “In de Polder” te Luttelgeest. Zie reportages voor volledig verslag.

Lees meer »

Opname 7e CD

Afgelopen week zijn we in de FaceSound Studio in Lemmer geweest voor het opnemen van de koorpartijen van onze nieuwste CD. De 7e alweer! Ga naar Reportages voor het verslag en de foto's.

Lees meer »

Webshop geopend

Met ingang van heden is de webshop geopend. U kunt nu gemakkelijk onze CD's aanschaffen en met iDEAL betalen. Uw bestelling wordt door PostNL thuis bezorgd. Hou deze webshop in de gaten, want hier worden binnenkort ook de entreekaarten van onze komende concerten vermeld.

Lees meer »

Nieuwe website

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Kijk rustig even rond. Binnenkort wordt ook onze webwinkel op deze site geopend. Laat in het gastenboek weten wat u ervan vindt.

Lees meer »

CD's te koop:

Naar aanleiding van het 25 jarig jubileum van dirigent Jan Bode heeft Gospelkoor Reflection een nieuwe CD gemaakt, die op 15 en 16 november 2019 gepresenteerd is. Boordevol gevarieerde (gospel)muziek. Een aanrader!

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels.

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels.

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels van deze dubbel-CD.