Laatste nieuws:

De laatste koordag voor de CD opname

Nog een kleine maand en dan mogen we de studio in. We kunnen gaan aftellen.  Om de puntjes nog even op de i te zetten, werd er een koordag georganiseerd. Zaterdag 26 mei was het zover. ’s Morgens om half tien druppelden de koorleden binnen voor een lekker bakje koffie met cake of koek. Om 10 uur gingen we van start.

Lees meer »

Bedankt!

Woensdag 24 april en donderdag 25 april was het dan zover! Na vele voorbereidingen waren wij klaar voor onze potgrondactie! Deze actie werd georganiseerd in het kader van ons 25-jarig jubileum en was dit keer in samenwerking met de plantjesverkoop van de PKN Tollebeek. Met een mooi resultaat: we hebben zo'n 1000 euro aan de clubkas kunnen toevoegen! Lees verder ....

Lees meer »

Actie Potgrond 24 en 25 april

Het is een goede gewoonte dat de PKN-kerk van Tollebeek in het voorjaar langs de deur komt met perkplantjes. Menig dorpeling en buitenwegbewoner maakt van deze actie dankbaar gebruik. Gospelkoor Reflection kwam op het idee om bij de perkplantenactie aan te sluiten met de verkoop van potgrond. De opbrengst hiervan besteedt Gospelkoor Reflection aan de viering van haar 25-jarig jubileum. De potgrond wordt in handzame zakken van 20 liter tussen 18.00 en uiterlijk 21.00 uur aan de deur geleverd tijdens de perkplantenactie op woensdag 24 april en donderdag 25 april. Tot uiterlijk maandag 22 april kan er ook besteld worden in de webshop of bij een koorlid van Reflection. Bezorging vindt gratis plaats in Tollebeek, Emmeloord en Urk. De prijs van de potgrond bedraagt: € 3,= per zak, 4 voor € 10,= en 9 voor € 20,=.

Lees meer »

Save the date: Jubileumconcerten

Op 15 en 16 november 2019 vieren Gospelkoor Reflection en dirigent Jan Bode hun 25-jarig jubileum met een CD en 2 fantastische concerten. Mis het niet, wees erbij, save the date!

Lees meer »

Optreden de Goede Herderkerk in Borger

Op zondagavond 17 maart 2019 mochten wij weer zingen tijdens de zangdienst van de Goede herderkerk in Borger. De vorige keer dat wij hier zongen was alweer 3 jaar geleden, dus het werd wel weer eens tijd voor een optreden. Lees verder voor meer informatie en foto's ....

Lees meer »

Een eitje voor een karweitje

Voor ons nieuwe jubileumproject zijn we hard aan het werk. Nieuw repertoire instuderen, muzikale arrangementen maken en opnemen, voorbereidingen voor kooropnames, CD-productie en natuurlijk de concerten op 15 en 16 november 2019 in de vertrouwde Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord. En natuurlijk hebben we daar centjes voor nodig en zullen we diverse acties voeren. Zoals de paaseitjes die vanaf maandag 11 maart te koop zijn bij onze leden voor € 2,-- per zakje, 3 voor € 5,--. Maak ons los!

Lees meer »

CD's te koop:

Naar aanleiding van het 25 jarig jubileum van dirigent Jan Bode heeft Gospelkoor Reflection een nieuwe CD gemaakt, die op 15 en 16 november 2019 gepresenteerd is. Boordevol gevarieerde (gospel)muziek. Een aanrader!

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels.

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels.

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels van deze dubbel-CD.