Laatste nieuws:

Pieter en Vronie

Vanmiddag mocht Reflection meewerken aan de huwelijksdienst van onze koorleden Pieter en Vronie de Boer. Wat een feestelijke dienst voor hen. Tijdens het binnenkomen van het bruidspaar zong Reflection samen met soliste Mardien het prachtige lied Mijn Hoop. Na de huwelijksvoltrekking zongen we samen met de gemeente, de Kracht van Uw Liefde.  Altijd weer een prachtig lied dat ook nu weer uit volle borst werd meegezongen door iedereen. Timco en Fred zongen de solo's in De Liefde. En terwijl het bruidspaar en de kerkeraad de kerk verliet zongen we nog Love shine a light. Dit was een feestelijke afsluiting van deze bijzondere dienst.

Lees meer »

Jan Bode en Reflection hebben wat te vieren

Jan Bode uit Tollebeek viert volgend jaar zijn 25-jarig jubileum als dirigent. Veruit het grootste deel van die tijd is Jan dirigent van Gospelkoor Reflection, ook uit Tollebeek, dat in 2020 jubileert. En hoe kunnen dirigent en koor het beste hun dankbaarheid tonen en hun vreugde vieren? Natuurlijk met muziek!

Lees meer »

Twee fantastische concerten

Na ruim een jaar studeren was het vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2018 zo ver. Gospelkoor Reflection presenteerde het muziekstuk Experiencing God, God ervaren. Beide avonden zat de Nieuwe Jeruzalemkerk vol met bezoekers. “Schitterende...zang...muziek…teksten...indrukwekkend en zegenrijk!”, zomaar één van de reacties die we kregen. Niet alleen in de muziek komt het ervaren naar voren. Ook in de aankleding van de kerk, de belichting, de styling van het koor is aandacht voor het ervaren. Lees verder ...

Lees meer »

Experiencing God op vrijdag was een mooie ervaring

Alle bezoekers waren uitgenodigd voor een hapje en een drankje na afloop van het concert en daar werd goed gebruik van gemaakt. In de gezellige drukte werd gesproken over de mooie ervaringen die men had tijdens de uitvoering van Experiencing God. Zaterdagavond gaan we voor nog zo'n mooie avond. Komt u ook? Kaarten kunnen vandaag (17/3/2018) nog besteld worden tot 14.00 uur via de website, tot sluitingstijd bij Christelijke boekhandel De Fakkel en boekhandels Koster en Boekendal op Urk en er worden nog kaarten aan de zaal verkocht. Maak het mee!

Lees meer »

Zingen is twee keer bidden

“God ervaren betekent voor mij in de eerste plaats stil worden voor God. Luisteren,” vertelt Hilde Dragt. Zij ervaart God in de schoonheid van de natuur of op een rustige plek in huis met het oog op de tuin. Lees hoe Hilde uitziet naar wat God gaat doen op de blogpagina: Experiencing God.

Lees meer »

God van wonderen

Tijdens ons dagelijkse werk kunnen we ontmoetingen hebben die een blijvende indruk achter laten. Ontmoetingen die bijzonder zijn. Pieter de Boer neemt ons graag mee in zo’n ontmoeting in het garagebedrijf waar als automonteur werkt. Lees het wonderlijke verhaal van Pieter op de blogpagina: Experiencing God.

Lees meer »

CD's te koop:

Naar aanleiding van het 25 jarig jubileum van dirigent Jan Bode heeft Gospelkoor Reflection een nieuwe CD gemaakt, die op 15 en 16 november 2019 gepresenteerd is. Boordevol gevarieerde (gospel)muziek. Een aanrader!

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels.

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels.

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels van deze dubbel-CD.