Laatste nieuws:

Pieter Post ervaart God door zijn dochtertje

"Mijn naam is Pieter Post, ik ben getrouwd met Margriet Post en samen hebben wij van God een dochter mogen ontvangen. Ik zing alweer bijna 8 jaar de tenor partij bij Reflection." Ga naar de blogpagina "Experiencing God" en lees hoe Pieter God ervaart aan de hand van zijn eigen relatie met zijn dochtertje.

Lees meer »

God ervaren als het leven zwaar is

In het stuk Experiencing God komt de vraag wie God voor jou is heel dichtbij. God ervaren. Hoe is dat als je in je leven moeilijke dingen meemaakt. Als je te maken hebt met ernstige ziekte? Lees op de blogpagina Experiencing God hoe dit voor Femke Nieuwenhuis is.

Lees meer »

God ervaren in de natuur

Koorlid Joke de Winter ervaart God heel erg als ze in de natuur wandelt. Ook tijdens de koordag mocht ze dit weer ervaren. “Toen ik deze vraag kreeg, hoefde ik eigenlijk niet lang na te denken want ik ervaar God iedere dag." Lees het verhaal van Joke verder op de webpagina Blog: Experiencing God.

Lees meer »

Vronie vertelt hoe zij God ervaart

Als je verschillende mensen vraagt wat God ervaren voor hen betekent, krijg je verschillende antwoorden. Iedereen beleeft dit op zijn of haar eigen manier. Dat geld ook voor de koorleden van Reflection. In de komende weken tot ons concert zullen we verschillende koorleden aan het woord laten over hun ervaring. Zie het verhaal van Vronie de Boer - van der Velde op de blogpagina: Experiencing God.

Lees meer »

We hebben een sprankelende alt begraven

Vrijdag 23 februari 2018 was een dag om nooit te vergeten. Die prachtig mooie winterdag hebben we Eline de Vries herdacht en begraven. Het was haar wens dat Gospelkoor Reflection daar nauw bij betrokken was en de familie wilde dat ook graag. Voor het koor was het een grote eer om een bijdrage te mogen leveren aan dit afscheid. We waren verdrietig vanwege het gemis. We waren ontroerd door het lijden van de familie. We werden verwarmd door de herinnering aan een sprankelend mens. En we waren bemoedigd door het geloof en vertrouwen van Eline. Lees verder ...

Lees meer »

Koorlid Eline de Vries overleden

Zondag 18 februari 2018 is onze alt Eline de Vries in het bijzijn van haar familie op 49 jarige leeftijd overleden. Eline was zeer geliefd binnen het koor en zingen was ook dat waar zij energie en kracht van kreeg. Tot het laatst toe bezocht Eline de repetities. Afgelopen zondagmiddag heeft een klein groepje van Reflection nog een aantal liederen bij haar sterfbed voor haar en haar familie mogen zingen. Tijdens de repetitie van maandag 19 februari 2018 hebben wij hierbij stil gestaan, samen Eline herdacht en het lied "I stand before allmighty God alone" gezongen. Eline zal aanstaande vrijdag naar haar laatste rustplaats gebracht worden. Wij wensen de familie en naasten heel veel sterkte toe. Wij zullen Eline missen.

Lees meer »

CD's te koop:

Naar aanleiding van het 25 jarig jubileum van dirigent Jan Bode heeft Gospelkoor Reflection een nieuwe CD gemaakt, die op 15 en 16 november 2019 gepresenteerd is. Boordevol gevarieerde (gospel)muziek. Een aanrader!

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels.

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels.

Zie bijgaande afbeeldingen voor informatie over vormgeving en titels van deze dubbel-CD.